Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor, Beşiktaşlı stoper için atak yaptı

Bursaspor, Beşiktaşlı stoper için atak yaptı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'la kontratı bittikten sonra Süper Lig takımlarının ilgi odağı olan Tomas Sivok'a şimdi de Bursaspor gözünü dikti.

Pablo Batalla'yla büyük oranda el sıkışan Yeşil-Beyazlılar, 31 yaşındaki Çek futbolcu için de girişimlere başlayacak.Ertuğrul Sağlam'ı takımın başına getiren Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, transfere de çok hızlı başladı. İlk olarak Fernando Belluschi'nn mukavelesini 1 yıl uzatan ardından, 2010-11 şampiyonluk sezonun başmimarlarından Pablo Batalla ile el sıkışan Bölükbaşı, şimdi de menacerler aracılığıyla Tomas Sivok'a haber yolladı.


Siyah-Beyazlılar'la kontratı bittikten sonra Süper Lig'den birçok takımın gözdesi haline gelen Çek futbolcunun, bonservisi elinde bulunuyor. 2008 sezonundan beri Beşiktaş forması giyen 31 yaşındaki futbolcuya ülkesinden de talipler var. Sivok, Sağlam ayrıldıktan tam 1 yıl sonra Kartal'a imza attı. Sağlam'la çalışma fırsatı bulmayan başarılı savunma oyuncusu, Beşiktaş'tan yıllık bonuslarla birlikte son sezonda 1 milyon 300 bin Euro kazanıyordu. Teklif bu civarda olacak nbsp;


Beşiktaş'taki son sözleşmesinde yıllık ücretinde indirime giderek 1.3 milyon Euro kazanan Sivok'a, Bursalı kurmayların da 1 milyon Euro maaş önereceği ileri sürülüyor. Sağlam, Timsah'taki problemin savunma olduğunu Başkan'a iletmişti. Şamil Cinaz, Serdar Aziz, Civelli dışında deneyimli bir stoper isteyen başarılı çalıştırıcının Sivok'ta ısrarcı olduğu biliniyor. Trabzonspor'un da gündeminde bulunan 31 yaşındaki futbolcunun, 7 yıl Beşiktaş'ta hiç sorun çıkarmadan oynaması, 'Feda' sezonunda maaşında indirime izin vermesi ve gençlere örnek olması nedeniyle Sağlam'ın listesinin en başına adını yazdırdı. İshak Doğan da listede nbsp;
Ertuğrul Sağlam sol beke alternatif olarak da İshak Doğan'ı düşünüyor. Karabükspor'daki performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen 24 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor'a imza attıktan sonra kendisini göstermekte problem yaşadı. Hem Vahid Halilhodzic hem de Ersun Yanal'ın fazla forma şansı vermediği genç oyuncunun Bordo-Mavililer'den ayrılması gündemde. Bursasporlu kurmayların da İshak için nabız yoklaması bekleniyor.


Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...