Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung'un son bombası çok konuşulacak

Samsung'un son bombası çok konuşulacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un aldığı yeni patent, şirketin çok yakında ekranı katlanabilen telefonlarla piyasaya gireceğini gösteriyor.

Samsung'un katlanabilen ekranlı bir telefon üzerinde çalıştığını aslında ilk kez duymuyoruz. nbsp;Kısa bir süre önce, Güney Koreli şirketin, Project Valley kod isimli, katlanabilen ekranlı bir telefon geliştirdiği söylentisi dilden dile dolanmaya başlamıştı. Samsung yöneticisi Lee Chang Hoon da, geçtiğimiz yıl katlanabilir ekranlı telefonlar ve belki de çok daha fazlasını üreteceklerinden bahsetmişti.




Ama yeni ortaya çıkan bir patent, şirketin katlanabilir ekranlı telefonlar konusunda gerçekten ciddi olduğunu kanıtladı. nbsp;
Patent çizimlerinde, çift ekranlı, bir kitap gibi açılıp kapanabilen bir telefon bulunuyor ve yine aynız çizimlerde, telefonun ne şekilde açılıp kapanacağı gösteriliyor.
Samsung'un son bombası çok konuşulacak

Samsung'un, çizimlerdekine benzer bir cihazı, Note serisinin yeni üyesi olarak geliştirmesi bekleniyor. Ancak bu gelişmeyi Galaxy Note 5'te değil, daha sonraki modellerde görme ihtimalimiz çok daha yüksek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...