Futbolun yaşayan efsanesi, Ronaldinho bırakıyor!

Futbolun yaşayan efsanesi, Ronaldinho bırakıyor!

SPOR Haberleri

Meksika Birinci Futbol Ligi ekiplerinden (Liga MX) Queretaro'da forma giyen Brezilyalı yıldız Ronaldinho, kulübüyle yol ayrımına geldi.

Queretaro Teknik Direktörü Victor Manuel Vucetich, Cancun kentinde düzenlenen bir etkinlikte yaptığı açıklamada, Ronaldinho'nun takımdan ayrılabileceğini belirterek, "Durumun bu hale gelmesinde birçok faktör ve yaşananlar var ama artık bizimle olmayacağını söyleyebilirim" diye konuştu. Ronaldinho'nun transferinin kulübün dünya çapında adını duyurmasında önemli bir etken olduğunu vurgulayan Vucetich, "Ronaldinho transferi, pazarlama açısından kulüp adına büyük bir başarıydı. Gerçekten çok yetenekli bir futbolcu ama bize her yönden katkı sağlayacak oyunculara ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.


Meksika'da futbolun hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen 58 yaşındaki teknik adam, "Futbolumuzun, kariyerinin sonuna yaklaşanlar yerine formunun zirvesinde futbolculara ihtiyacı var ve bu durum ligimiz için çok önemli" değerlendirmesinde bulundu. Öte yandan, İspanyol basınında yer alan haberlerde 35 yaşındaki Ronaldinho'nun ABD'nin Los Angeles Galaxy takımıyla görüştüğü öne sürüldü. Brezilyalı yıldız, Queretaro ile Pachuca arasında mayıs ayında oynanan play-off serisi yarı final maçının ilk ayağında oyunda alınmasının ardından tepkisini stadı terk ederek göstermiş ve sonraki karşılaşmalarda yedek kulübesinde oturmuştu.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...