Tuba Büyüküstün'den iki güzel haber!

Tuba Büyüküstün'den iki güzel haber!

MAGAZİN Haberleri

Kara Para Aşk'ın sevilen oyuncusu Tuba Büyüküstün iki filmle birden sinemada fırtına gibi esecek.

Dizileriyle yakaladığı şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Tuba Büyüküstün, şimdi de sinemada adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Büyüküstün 2 sinema filmiyle seyirci karşısına çıkacak.


Art arda vizyona girecek
Bu­gü­ne ka­dar rol al­dı­ğı di­zi­le­riy­le Or­ta­do­ğu, Bal­kan­lar, Av­ru­pa ve Gü­ney Ame­ri­ka­'da ha­tı­rı sa­yı­lır bir hay­ran kit­le­si­ne sa­hip olan Tu­ba Bü­yü­küs­tün, şim­di de be­yaz­per­de­de fır­tı­na­lar es­tir­me­ye ha­zır­la­nı­yor. Ba­şa­rı­lı oyun­cu­nun rol al­dı­ğı iki si­ne­ma fil­mi art ar­da viz­yo­na gi­re­cek.


Eşiyle başrolü paylaştı
Bu film­ler­den il­ki baş­ro­lü­nü eşi Onur Say­la­k'­la pay­laş­tı­ğı Öz­can Al­pe­r'­in yö­net­ti­ği 'Rüz­ga­rın Ha­tı­ra­la­rı­.' Çe­kim­le­ri Ba­tu­m'­da ger­çek­le­şen film, II. Dün­ya Sa­va­şı­'nın son gün­le­rin­de, mu­ha­lif şai­rin Tür­ki­ye­'den ka­çı­şı­nı, Ka­ra­de­niz or­man­la­rın­da­ki Sov­yet Gür­cis­tan sı­nı­rı­na olan yol­cu­lu­ğu­nu ve sür­gün ha­ya­tı­nı an­la­tı­yor. Film, son­ba­har­da viz­yo­na gi­re­cek.
Moda tasarımcısını oynuyor
Bü­yü­küs­tü­n'­ün viz­yo­na gi­re­cek di­ğer fil­mi ise bir moda tasaırmcısını canlandırdığı, Irak­lı yö­net­men Hi­ner Sa­le­em'­in yö­net­ti­ği 'Dar Elbise' olacak. Büyüksütün, ey­lül ayın­da viz­yon­da ola­cak filminde Ca­ner Cin­do­ruk ve Ha­zar Er­güç­lü ile başrolü paylaşacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...