Kamerunlu yıldızın transferi resmiyet kazandı

Kamerunlu yıldızın transferi resmiyet kazandı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Trabzonspor sonunda muradına erdi ve Mbia'yı 3 yıllığına renklerine bağladı

Trabzonspor nihayet Stephane Mbia'nın transferini resmiyete döktü. Bordo-mavililer, Kamerunlu oyuncu ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirirken, Sportif Direktör Süleyman Hurma, Mbia ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını söyledi. Hurma, "Takımımıza büyük güç katacağından eminim. Camiamıza hayırlı olsun" dedi. nbsp;Yıldız oyuncu, Kamerun Milli Takımı'nın kampının devam etmesi sebebiyle önümüzdeki günlerde Trabzon'a gelecek. Mbia'nın transferi için bordo-mavililer İnter'le çekişmişti. Trabzonspor'un yıllık önerdiği 2.5 milyon avro ile 1.5 milyon avro imza ücretine İtalyan ekibi yanaşamayınca Kamerunlu oyuncu Trabzonspor'u seçti.
İspanya'da zirve yaptı
Kariyerinin en olgun çağını yaşayan 26 yaşındaki Mbia, futbola dünyaca ünlü golcü Eto'o'nun yetiştiği Kadji Akademisi'nde başladı. Ardından Fransa'nın yolunu tutan Mbia, burada Rennes ve Marsilya kulüplerinin formasını giydi. İngiltere Premier Lig ekibi QPR'ye transfer olduktan sonra Sevilla'ya kiralık giden Mbia, son iki sezonda üst üste 2 kez Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...