Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonsporlu Henrique'e Gençlerbirliği talip

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Trabzonsporlu Henrique'e Gençlerbirliği talip

Futbol Haberleri  / AA

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, forvet transferi konusunda arayışlarının bulunduğunu ve Trabzonspor'un vermesi halinde Henrique'e talip olabileceklerini söyledi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat nbsp;Çapa, kırmızı-siyahlı takımın kamp yaptığı Antalye Belek'te AA muhabirine yaptığı açıklamada, transferde Samsunspor'dan Ergün Teber ile Beşiktaş'tan Onur Bayramoğlu'nu kadrolarına kattıklarını ifade etti. Forvet hattında da bir transfer düşündüklerini belirten Çapa, Gençlerbirliği'nin bütçesine uygun bir forvet oyuncusu bulunması halinde takımda görmek istediğini kaydetti. Basında Tabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Henrique'in takımdan ayrılacağı yönünde haberlerin yer aldığını kaydeden Çapa, "Basında okuduğumda gidecek oyuncular arasında Henrique de gösteriliyordu. Öyle birşey olursa öncelikli olarak Henrique'i düşünüyoruz. Belçika Ligi'nden bu oyuncuyu tanıyorum. Oyun yapısını biliyorum. Tabi Trabzonspor'daki rekabet ortamıyla bizdeki rekabet aynı değil. Trabzonspor'un bu oyuncuyu bırakmak gibi bir düşüncesi olursa biz de öyle bir talepte bulunuruz" dedi.
Futbol
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...