Vitor Pereira, transfer çalışmalarına başladı

Vitor Pereira, transfer çalışmalarına başladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile her konuda anlaşma sağlayan teknik direktör Vitor Pereira, yeni sezon için hazırlıklara başladı.

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Vitor Pereira anlaşmanın sağlanmasının ardından kolları hemen sıvadı... Sezon öncesinde tüm transferlerin gerçekleşmesini isteyen Portekizli hocanın dün ilk olarak tesisleri gezdiği ve daha sonra da kendisine İstanbul'da ev baktığı öğrenildi. Yöneticilerle önümüzdeki sezonun planlamasını da konuşan Pereira yapılacak transferler konusunda da yönetime bilgi verdi. Sportif Direktör Giuliano Terraneo'nun da katıldığı toplantıda genç çalıştırıcı takımın aksayan yönleri ve oynatacağı oyun tarzıyla ilgili olarak yapılması gereken transferleri ve mevkilerini yönetime iletirken belirlenecek isimlerin bir an önce takıma dahil edilmesini istedi. Pereira, Fenerbahçe yönetiminden stoper, santrfor ile sağ ve sol kanata transfer yapılmasını istedi. Pereira yeni sezon hazırlıklarına tam kadro başlamak istediğini de belirterek transferlerin bir an önce bitirilmesini söyledi. Bu arada Pereira'nın, Olympiakos ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmesinden sonra Fenerbahçe'nin de resmi açıklamayı yapacağı öğrenildi. "Ne istersem onu konuşurum" nbsp;


Vitor Pereira agresif yapısıyla biliniyor. Suudi Arabistan'da Al Ahli takımını çalıştırırken basın toplantısındaki tartışması dikkat çekiciydi. Pereira oyuncularını eleştirmesi üzerine, "Burada bireysel olarak konuşamazsınız. Oyunun genel değerlendirmesini yapabilirsiniz" uyarısına Portekizli hoca, "Meslek hayatımda ilk defa biri bana ne konuşacağımı söylüyor. Ben ne istersem onu konuşurum" diyerek toplantıyı terk etti.


Habertürk


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...