Meclis'te kayıt yaptıran ilk vekil

Meclis'te kayıt yaptıran ilk vekil

Politika Haberleri

Meclis'te kayıt yaptıran ilk kişi AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen oldu.

Meclis Şeref Holü'nde oluşturulan milletvekili kayıt masasına akşam saatlerinde gelen Özegen, çiçek ve çikolata ile karşılandıktan sonra parmak izi verdi. Özegen, milletvekili rozeti taktıktan sonra kısa bir konuşma yaptı.

22. dönemde de milletvekilliği yaptığını belirten Özegen, "Hayırlı hizmetler yapmak için çalışacağız" dedi. "Zor dönemde geldiniz" diyen bir gazeteciye de Özegen, "Milletimizin iradesi önemli. Ak Parti'yi milletimiz birinci parti olarak çıkarmıştır. Ama rakamsal olarak bir koalisyon görünüyor. Milletin tercihi, AK Parti'nin öncülüğünde bir koalisyonla millete hizmete devam etmek.

Türk demokrasisi kemale erdi. Uç partilerin bile koalisyon yaptığı dönemler oldu. Kaldı ki o günden bugüne demokrasimiz gelişti. Ben sağlıklı bir koalisyonla 4 yıl seçim olmaması gerektiğini vurgulamak istiyorum. Vatandaşımız 'hemen seçime gidelim' diye bir tercih yapmadı. 'Biz sizin bu tercihinizi beğenmedik bir daha seçime gidelim' demek doğru olmaz" diye cevap verdi. Özegen, işlemlerini bitirdikten sonra görevlilere çikolata dağıttı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...