Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Babaları tarafından uyurken öldürülen 2 çocuk ve annesi defnedildi

/ Kaynak: DHA
Babaları tarafından uyurken öldürülen 2 çocuk ve annesi defnedildi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Malatya'da dün meydana gelen korkunç olayda babaları tarafından uyurken öldürülen 2 çocuk ve annesinin cenazeleri akşam Bingöl'de defnedildi.

Malatya'da İnönü Üniversitesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Selahattin Güneş'in (35) geçirdiği cinnet sonucu bıçaklayarak öldürdüğü eşi Ayşe Güneş (35), oğlu Miraç (9) ve kızı Berrak Güneş (5)'in cenazeleri, dün akşam Bingöl'de toprağa verildi.Malatya Cevherizade Mahallesi'ndeki evine gelen Selahattin Güneş, belirlenemeyen bir nedenle cinnet getirdikten sonra, iddiaya göre önce yatakta uyuyan eşi Ayşe Güneş'i bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra da çocuklarının yatak odasına geçen baba Güneş, oğlu Miraç ve kızı Berrak Güneş'i bıçakla öldürdü. Selahattin Güneş, kızkardeşini arayarak ailesini öldürdüğünü ve polise haber vermesini istediği öğrenildi. Kızkardeşinin haber verdiği polis, olay yerine gelerek Güneş'i gözaltına aldı.
Malatya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından anne ve 2 çocuğunun cenazeleri, dün akşam saatlerinde memleketleri Bingöl'e getirildi. Merkeze bağlı Ormanlardı Köyü'ne götürülen anne ve çocukların cenazeleri, yan yana kazılan mezarlarda, cenaze töreninin ardından yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...