Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da 3 tutuklu firar etti!

/ Kaynak: AA
Diyarbakır'da 3 tutuklu firar etti!

YAŞAM Haberleri  / AA

Diyarbakır'da, duruşmalara katılmak üzere getirildikleri adliyede nezarethanenin penceresini kıran 3 kişi firar etti.

Diyarbakır E Tipi Kapalı Cezaevi'nden duruşmaları olduğu için Adliye binasına getirilen tutuklular, sabahın erken saatlerinde zemin katta bulunan nezarethane kısmına konuldu. İddiaya göre nezarethanede duruşma sırası bekleyen ve adli suçtan yargılandıkları öğrenilen ve isimleri belirlenemeyen 3 tutuklu, parmaklıkları sökerek Adliye binasından firar etti.
Koşarak binadan çıkan tutukluların farklı yönlere kaçtıkları öğrenilirken, olayın duyulması üzerine polis bölgede operasyon başlattı. Kaçan tutukluların yakalanması için adliye binasının kapılarının bir süre kapatıldığı öğrenildi. Firar olayının ardından 2 Başsavcı Vekili ve polis müdürleri olay yerine gelerek inceleme yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri de adliye binasına gelerek parmak izi çalışması başlattı. Tutukluların kaçış istikametlerini kapatan polis, firar eden 3 kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...