Suriyeli muhalifler 12 DAEŞ militanını öldürdü

/ Kaynak: AA
Suriyeli muhalifler 12 DAEŞ militanını öldürdü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Suriye'deki muhalif gruplardan Şam Cephesi'ne bağlı birlikler, Halep'in kuzeyinde 12 DAEŞ militanını öldürdüğünü duyurdu.

nbsp;Şam Cephesine (El Cephet'uş Şamiyye) bağlı birliklerin, Halep'in kuzeyinde DAEŞ militanı 12 kişiyi öldürdüğü bildirildi.

Şam Cephesinin basın sorumlularından Ebu Mahmud Nasır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cepheye bağlı birliklerin Halep'in kuzeyinde Umm'ul Kura ile El-Hassiya köyü yakınlarında bulunan terör örgütü DAEŞmilitanlarına ait tank, doçka ve havan topları ile hafif silahlarla saldırdığını söyledi.

Çatışmada "yerel liderinin" de bulunduğu 12 DAEŞ militanının öldürdüğünü ifade eden Nasır, örgüte ait çok sayıda aracın da imha edildiğini belirtti.

Söz konusu köyler çevresinde taraflar arasında bir kaç günden bu yana şiddetli çatışmaların yaşandığına değinen Nasır, "DAEŞ üyeleri Halep'in kuzeyinde rejim güçlerine saldırması gerekirken muhalif bölgelere saldırarak rejime hizmet ediyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...