IŞİD'e katılmak isteyen Rus kız, ülkesine gönderildi!

/ Kaynak: DHA
IŞİD'e katılmak isteyen Rus kız, ülkesine gönderildi!

YAŞAM Haberleri  / DHA

IŞİD'e katılma için Türkiye'ye gelen ve sınırda yakalanan Rus kız ülkesine gönderildi.

IŞİD'e katılmak için Türkiye'ye gelen ve sınırdan Suriye'ye kaçak olarak geçmek isterken Kilis'te yakalanan Varvara Karaulova adlı genç kız , polis ve Rus Büyükelçilik görevlileri tarafından Diyarbakır'dan İstanbul'a getirildi.Varvara Karaulova, polis nezaretinde getirildiği Atatürk Havalimanı'nda yüzünü kapatırken basın mensuplarının sorularını da yanıtlamadı.İç hatlardan Dış Hatlara getirilen Varvara Karaluova yol boyunca eşarbıyla yüzünü kapattı. Bu arada Karaulova'yı Rus televizyonları yakından takip etti.
Varvara Karaulova polis tarafından bugün Moskova uçağına bindirilerek sınırdışı edilecek. Varvara'nın babası Pavel Karaulov daha önceki bir açıklamasında kızının İstanbul'a tek yönlü bir bilet aldıktan sonra kayıplara karıştığını ve kızının telefon sinyallerinden en son Suriye sınırları yakınlarında olduğunun belirlendiğini söylemişti.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...