Uğur Işılak'tan o tweet hakkında açıklama

Uğur Işılak'tan o tweet hakkında açıklama

MAGAZİN Haberleri

Uğur Işılak, bazı medya organlarında yer alan 'Twitter'dan vatandaşa hakaret etti' haberleri üzerine açıklama yaptı.

7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti'den Milletvekili olan Uğur Işılak, Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştığı tweetin bazı medya organları tarafından çarpıtılarak vatandaşa hakaret ettiği algısı oluşturulmaya çalışıldığını savundu.

Uğur Işılak'ın yaptığı açıklamada attığı tweetin, mizah; hoşgörü, sanat ve zekanın bir yansıması olduğunu belirterek, "Sanatkar kimliği taşıyan bir vekil olarak üslupların serleştiği bir dönemde havayı yumuşatalım derken, en doğru sözü bile yamultmaya çalışan medya organları harekete geçti yine. Onlara sesleniyorum buradan; Yazdıklarım anlaşılmadan yorumlanırsa, yorumlayanın cehaleti, yazanın mahareti ortaya çıkmış olur." dedi. Ben orada mizah yapmıştım mizahı izah etmenin anlamı yok. Çapulcular, paraleller benim yazdıklarımı anlayamaz, okumasınlar.


Işılak açıklamasınını, Yobazlığın izahı / Bilmemektir mizahı.. nüktesiyle bitirdi.

İşte Işılak'ın çarpıtılan o tweeti

Uğur Işılak'tan o tweet hakkında açıklama

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...