MHP'li başkandan koalisyon resti: İstifa ederim

MHP'li başkandan koalisyon resti: İstifa ederim

GÜNDEM Haberleri

MHP Karabük İl Başkanı Burhanettin Arslan, "Eğer HDP destekli bir koalisyonun içinde MHP olursa ben il başkanlığından istifa ederim" dedi.

Arslan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, seçim nbsp; maratonu süresince yanlarında olan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye ve nbsp; partililere teşekkür ederek, kentten Meclis'e iki milletvekili göndermeyi nbsp; amaçladıklarını ancak sadece Durmuş Yalçın'ı gönderebildiklerini ifade etti.
nbsp;
Bütün ülkede olduğu gibi Karabük'te de MHP'nin oylarını artırdığını nbsp; verdiği rakamlarla ortaya koyan Arslan, aldıkları Oyun partililere ait olduğunu, nbsp; başka partilerden gelen oyun bulunmadığını savundu.
nbsp;
Bir gazetecinin HDP destekli MHP'nin de içinde olacağı bir koalisyonun olup olmayacağını sorulması üzerine Arslan, şunları söyledi:
nbsp;
"Asla kabul edilemez bir durum. PKK ile iş birliği içinde olan, bebek nbsp; katili Apo'yu İmralı'da ziyaret edenlerle asla koalisyona yanaşamayız. Genel nbsp; Merkezimizin de bu düşüncede olacağını düşünüyorum. Eğer HDP destekli bir nbsp; koalisyonun içinde MHP olursa ben il başkanlığından istifa ederim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...