Koke itiraf etti, 'Barcelona...'

Koke itiraf etti, 'Barcelona...'

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'in genç orta saha oyuncusu Koke, Barcelona'nın geçen yıl kendisine teklifte bulunduğunu; ancak teklifi reddettiğini açıkladı.

23 yaşındaki futbolcu, "Geçen yaz Barcelona beni istedi. Ama benim gönlüm daima altyapısından yetiştiğim Atletico Madrid'de oldu. Gitmemin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Burada çok rahatım" dedi. Real Madrid'in de geçmişte kendisine teklifte bulunduğunu belirten Koke, "16 yaş altı takımındayken, Real Madrid'in teklifini Atletico Madrid geri çevirdi. Ama bu benim için sorun değildi. Burada kalıp kupalar kazanmak istiyorum" açıklamasını yaptı. Steven Gerrard ve Xavi'nin kariyerleri boyunca tek kulüpte oynamalarını örnek gösteren Atletico Madrid'li oyuncu, "Yeni Xavi ya da yeni Iniesta olacağımı söylüyorlar. Ama bunun olması mümkün değil. Koke olarak hatırlanmak bana yeter. Xavi'den milli takımda çok şey öğrendim. Onunla aynı formayı giymek ve onunla bir şeyler paylaşmış olmak benim için büyük onur" dedi. nbsp;



NTV Spor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...