Hamzaoğlu'ndan Fener'in 2 yıldızına teklif

Hamzaoğlu'ndan Fener'in 2 yıldızına teklif

SPOR Haberleri

Hamza Hamzaoğlu'na 3 yıllık imza attıran Galatasaray'da yönetim, Fenerbahçe ile ezeli rekabeti alevlendirecek bir eyleme imza attı.

Cimbom'dan Fenerbahçe'nin iki oyuncusuna teklif. Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme uzatan ve transfere yoğunlaşan Galatasaray yönetimi, ezeli rakip Fenerbahçe'yi kızdıracak profesyonel bir reaksiyon gösterdi. Fenerbahçe ile sözleşmeleri biten iki isim için girişimlerde bulundu. Bu isimler kaleci Mert Günok ve stoper Egemen Korkmaz. Sarı-Kırmızılılar, Egemen Korkmaz'ın menajeri Erdinç Şehit ve Mert Günok'un menajeri Batur Altıparmak'a tekliflerini sundu. İkiliden "Cumartesi gününe kadar Fenerbahçe'yi bekleyeceğiz. Anlaşamazsak görüşebiliriz" yanıtı geldi. Şu ana kadar iki oyuncuyu da Fenerbahçe'nin çağırmaması dikkat çekti.


HATIRLATMA: 32 yaşındaki Egemen Korkmaz 1 milyon 450 bin Euro garanti para ve 15 bin Euro maç başı ücrete oynuyordu. 26 yaşındaki kaleci Mert Günok da Fenerbahçe'den yıllık 1 milyon 450 bin TL garanti para alıyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...