Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

LeBron James'in kafası yarıldı

LeBron James'in kafası yarıldı

SPOR Haberleri

LeBron James pota altında rakibinin faulü sonrasında dengesini kaybederek kenardaki kameramanın kamerasına çarptı ve kafası yarıldı.

NBA'de final serisinde Golden State Warriors'ın, Cleveland Cavaliers'ı deplasmanda 103-82 yenerek durumu 2-2'ye getirdiği maçta yaşanan bir pozisyonda LeBron James pota altında rakibinin faulü sonrasında dengesini kaybederek kenardaki kameramanın kamerasına çarptı ve kafası yarıldı.Cleveland Cavaliers'ın All-Star basketbolcusu LeBron James, 103-82 kaybettikleri Golden State Warriors maçında geçirdiği sakatlıkla taraftarları korkuttu. nbsp;
LeBron James'in kafası yarıldı

Golden State Warriors'dan Andrew Bogut'un faulünden sonra dengesini kaybederek pota altına savrulan James, başını kenarda bulunan kameraya çarptı.
LeBron James'in kafası yarıldı

Kazanın ardından bir süre yerde yatarak kıvranan yıldız basketbolcu, çok uzun sürmeyen tedavisinin ardından oyuna devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...