HDP Bitlis Milletvekili Mizgin Irgat'ın kız kardeşi kazada öldü

HDP Bitlis Milletvekili Mizgin Irgat'ın kız kardeşi kazada öldü

GÜNDEM Haberleri

Bitlis'te meydana gelen kazada, HDP'den Bitlis Milletvekili olarak seçilen avukat Mizgin Irgat'ın kız kardeşi Nalin Irgat hayatını kaybetti.

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde meydana gelen kazada, HDP'den Bitlis Milletvekili olarak seçilen avukat Mizgin Irgat'ın kız kardeşi 28 yaşındaki Nalin Irgat yaşamını yitirdi. Kazada 3 kişi de yaralandı.

Kaza bugün öğlen saatlerinde Tatvan ilçe girişindeki üç yol mevkiinde meydana geldi. Bitlis'ten Ahlat'a giden Hamit Orak yönetimindeki 72 EH 355 plakalı kamyonet, iddiaya göre, aşırı hız ve kırmızı ışık ihlali yaparak kavşağa girdi. Kamyonet, Tatvan'dan Bitlis'e giden Mesut Şahin Irgat yönetimindeki 35 MGG 06 otomobile çarptı. Kazada, otomobilde bulunan HDP Bitlis Milletvekili Mizgin Irgat'ın annesi Kurdele Irgat, kardeşleri Mesut Şahin Irgat ve Nalin Irgat ile kamyonet sürücüsü Hamit Orak yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Tatvan'daki hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olduğu için Bitlis Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Nalin Irgat, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...