Fatih Terim: Böylesini görmedim!

Fatih Terim: Böylesini görmedim!

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kazakistan maçı sonrasında konuştu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kazakistan maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

İŞTE TERİM'İN SÖZLERİ...

"Oyuncularıma maçın zor olacağını, bu tip maçların bizim için Hollanda, Çek, İzlanda gibi rakiplerden zor olduğunu ifade ettim kendilerine. Deneyen bir milli takım vardı. 1-2 hamlemiz daha olacaktı. Mutlak atmanız lazım, böyle bu işler. Biz oyunun hakimi, tam bir favori takım gibi oynadık. Biraz da risk aldık, o dakikalara kalmaması lazımdı. Çok büyük emekler verip takım olamazsınız, ama böyle zamanlarda takım olursunuz. Şu soyunma odasını ben daha önce görmedim. Açıkcası biz çok daha iyi maçlar oynadık ve kaybettik. Kimse de amorti vermedi bize. Gol, 3 puan bunlar önemli."

"BEN ÇOK MUTLUYUM"

"Daha çok pozisyona giren bir takım istiyor insanlar ama, Haziran ayında ben çok mutluyum. Haziran'ın 12'sinde oynanan bir maç için 24'ünde bitirmiş bir grup var, 3'ünde bitirmiş başka grup var. Matematiksel olarak milli takım iddiasını devam ettiriyor. Ama mücadelesini son dakikaya kadar devam ettiren bir milli takım daha önemli bence"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...