Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray, Gignac'ın alternatifini belirledi

Galatasaray, Gignac'ın alternatifini belirledi

SPOR Haberleri

Fransız oyuncu Cimbom'a geri dönüş yapmayınca yönetim Schalke 04 ile temasa geçme kararı aldı

Kadrosunu yabancı bir golcüyle güçlendirmek isteyen Galatasaray'da arayış sürüyor. Sarı kırmızılı yönetim, Teknik Direktor Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda çalışıyor. İlk olarak Marsilya'dan Gignac konusunda girişimde bulunan Galatasaray, Fransız oyuncunun düşünmek için süre istemesiyle beklemeye geçti. Bonservisi elinde olan golcü oyuncu için yıllık 3 milyon avroyu gözden çıkaran sarı-kırmızılılar, Gignac'ın sözleşmeye koydurmak istediği ek maddeleri değerlendiriyor. Henüz Fransız golcüden net bir cevap alamayan Galatasaray yönetimi, Hamzaoğlu'nun istediği diğer bir alternatif ismin de üzerinde durmaya başladı. Geçtiğimiz senelerde de Galatasaray'ın gündemine gelen Schalke 04'ün golcüsü Jan Klaas Huntelaar için sarı-kırmızılı yönetim Almanların kapısını çalma kararı aldı.
Sneijder ikna edecek
2010 yılından beri Schalke 04'te oynayan Hollandalı golcünün 2017 sezonunda sözleşmesi sona eriyor. Wesley Sneijder faktörüyle Huntelaar'ı ikna etmeyi düşünen Galatasaray, Alman kulübüne de vereceği bonservis bedelini belirlemeye çalışıyor. Hamzaoğlu'nun listesindeki diğer bir isim ise Arsenal'in golcüsü Podolski. Önümüzdeki hafta forvet transferinde Cimbom'un önemli adımlar atması bekleniyor.
Hamzaoğlu:Kimseyi taklit etmeyiz
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, hiçbir zaman bir takımın ekolünü taklit etmeyeceklerini söyledi. Sarı-kırmızılıların hocası, "Biz Galatasarayız ve kendi ekolümüzü oturtmak istiyoruz. Transferleri de buna göre yapacağız" açıklamasında bulundu. Hamzaoğlu, "Kendi yıldızlarımız var ama 1-2 takviye yapacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...