İşte Hamza Hamzaoğlu'nun alacağı ücret!

/ Kaynak: İHA
İşte Hamza Hamzaoğlu'nun alacağı ücret!

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray'ın bugün 3 yıllık sözleşme imzaladığı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun alacağı ücretler belli oldu.

Sarı-kırmızılı kulübün Kamuyu Aydınlat Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, şu ifadeler yer aldı:
"Profesyonel futbol takımımız teknik direktörlüğü için, şirketimiz ile Hamza Hamzaoğlu arasında 2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarını kapsayan 3 dönem için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Hamza Hamzaoğlu'na her bir sezon için net 2 milyon Dolar ücret ödenecektir. Ayrıca, teknik direktöre takımın Süper Lig'de şampiyon olacağı her bir sezon için net 250 bin Dolar prim ve Türkiye Kupası'nı kazanacağı her bir sezon için net 125 bin Dolar ödenecektir. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ndeki başarılar için ödenecek primler de aşağıdaki gibidir:
1) Teknik direktöre Takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayacağı her bir sezon için net 125 bin Dolar ödenecektir.
2) Teknik direktöre takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynayacağı her bir sezon için net 250 bin Dolar ödenecektir.
3) Teknik direktöre takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacağı her bir sezon için net 500 bin Dolar ödenecektir.
4) Teknik direktöre takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olacağı her bir sezon için net 1 milyon Dolar ödenecektir.
5) Teknik direktöre takımın UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayacağı her bir sezon için net 300 bin Dolar ödenecektir.
6) Teknik direktöre takımın UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon olacağı her bir sezon için net 600 bin Dolar ödenecektir.
İlgili primler, ulaşılan en yüksek başarı dikkate alınarak ödenecek olup, kümülatif olarak değerlendirilmeyecektir."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...