Kayıp Tarık Ümit'in amcası ifade verdi

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Kayıp Tarık Ümit'in amcası ifade verdi

TÜRKİYE Haberleri  / AA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin soruşturması kapsamında, 2 Mart 1995'te kaybolan ve bugüne kadar kendisinden haber alınamayan Tarık Ümit'in amcası Cemalettin Ümit'in "tanık" olarak ifadesine başvuruldu.

Cemalettin Ümit, sabah saatlerinde Ankara Adliyesine geldi. Cemalettin Ümit, burada, soruşturmayı yürüten savcılar Hakan Yüksel ve Mehmet Özgür'e yaklaşık 3 saat süreyle ifade verdi. Ümit, ifadenin tamamlanmasının ardından adliyeden ayrılırken gazetecilerin sorularına, "Bildiklerimi anlattım" karşılığını verdi. Gazetecilerin başka soruları üzerine ise Ümit, "Yaptığınız işi anlıyorum. Görevinizi en iyi şekilde yapmayı istiyorsunuz. Ama bazı şeylerin hudutlu olması gerekiyor. Bir ifade verdim, bildiklerimi söyledim. Onlar sordular ben cevap verdim. Bunlar dışında benden alabileceğiniz herhangi bir bilgi yok" dedi. Ümit'in ifadesinin 4 sayfa tuttuğu öğrenildi.
TÜRKİYE
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...