Hamzaoğlu'dan Fener ve Beşiktaş yorumu: Rakipleri hırs bastı!

Hamzaoğlu'dan Fener ve Beşiktaş yorumu: Rakipleri hırs bastı!

SPOR Haberleri

"Kaybettikleri bir şampiyonluk var. Önümüzdeki yıl da aynı senaryoyu yaşamak istemeyeceklerdir"

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, rakiplerdeki hareketliliği de değerlendirdi. Başarılı hoca, "Rakiplerimiz şu anda yeni sezona bizden daha hırslı ve azimli şekilde hazırlanıyorlar. Kaybettikleri bir şampiyonluk var. Önümüzdeki yıl da aynı senaryoyu yaşamak istemeyeceklerdir. Biz de her şeyin farkındayız. Bir başarı elde ettik ama bunun sonu yok. Yeni başarılar yakalamalıyız. Sezon başından itibaren biz de ciddi şekilde önümüzdeki sezona hazırlanacağız. Birçok takımın içinde yer aldığı bir şampiyonluk yarışı olacaktır. Buna da en iyi şekilde hazırlanacağız" şeklinde konuştu.
Şans çalışanın yanında
Hamzaoğlu, bu sezon kazanılan başarılara karşın, şanslı oldukları yönünde yorumlar yapıldığının aktarılması üzerine, "Biz neler yapıp da başarılı olduğumuzun farkındayız. Bir başkasının ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor. Bu işin içinde şans var ama şans çalışandan yanadır. Biz çalıştık. Hiçbir zaman işimizi tamamen şansa bırakmadık. Çalıştık ve bekledik. Şans da bize yardım etti" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...