Bu uçaktan 82 kişi sağ kurtuldu

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Bu uçaktan 82  kişi sağ kurtuldu

Dünya Haberleri  / CHA

Kırgızistan'da meydana gelen uçak kazasında 82 yolcu ölümden döndü. Pisten çıktıktan sonra ters vaziyette dönerek duran ve sonrada yanmaya başlayan uçakta yolcuların zamanında tahliye dilmesi büyük bir faciayı önledi.

Kırgızistan'da ülkenin güneyindeki Oş havaalanında meydana gelen uçak kazası ucuz atlatıldı. Hiç kimsenin hayatını kaybetmediği kazada ağır yaralı yolcuların da olmaması büyük bir şans eseri olarak değerlendirildi. Pisten çıktıktan sonra ters vaziyette dönerek duran ve sonrada yanmaya başlayan uçakta yolcuların zamanında tahliye dilmesi büyük bir faciayı önledi. Bu arada inişte yolcuların kemerinin takılı olmasının da nbsp;olası ölüm veya ağır yaralanmaların yaşanmamasında önemli rol oynadığı belirtildi. nbsp;Bu nbsp;sabah Bişkek-Oş seferini yapan Tu-134 tipi yolcu uçağı, içinde bulunan 82 yolcusuyla iniş sırasında pisten çıkmış ve pis dışında ters dönerek dura bilmişti. Kazada sadece 26 yolcu yaralandı. nbsp;

Dünya
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...