UEFA'da kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte F.Bahçe'nin muhtemel rakipleri

UEFA'da kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte F.Bahçe'nin muhtemel rakipleri

SPOR Haberleri

UEFA'da kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte F.Bahçe'nin muhtemel rakipleri. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu kura çekimine seri başı.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvaları UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu kura çekimi, bugün İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek. nbsp;Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan katılacak 10 takım ile 3. ön eleme turundan gelen 10 kulübün eşleşeceği kura çekimi TSİ 13.00'te başlayacak. Play-off turunda ilk maçlar 18-19 Ağustos, rövanşları ise 25-26 Ağustos'ta oynanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk'e elenmesinin ardından yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek Fenerbahçe, bugün TSİ 14.00'te çekilecek kuraya seri başı olarak girecek. Play-off turunda ilk karşılaşmalar 20 Ağustos, rövanşları ise 27 Ağustos'ta yapılacak.

F.BAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ
Luhansk (Ukrayna)
Molde (Norveç)
Thun (İsviçre)
Giurgiu (Romanya)
D.Minsk (Belarus)
Jablonec (Çek Cum)
Zilina (Slovakya)
Midtjylland (Danimarka)
Videoton (Macaristan)
Brondby (Danimarka)
Rabotnicki (Makedonya)
Orhei (Moldova)
Odd (Norveç)
Kabala (Azerbaycan)
H.Split (Hırvatistan)
Helsinki (Finlandiya)
L.Varşova (Polonya)
Atromitos (Yunanistan)
Vojvodina (Sırbistan)
Kairat (Kazakistan)
Karabağ(Azerbaycan)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...