Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Korkunç kazadan kurtulan aile konuştu

/ Kaynak: İHA
Korkunç kazadan kurtulan aile konuştu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da yaşanan korkunç kazada TIR'ın sürüklediği otomobilden sağ çıkan aile dehşet anlarını anlattı.

Otomobilin içerisinde bulunan Elif Kaya, "Yola çıkmadan bir gün önce 2 yaşındaki kızım Hiranur ve 10 yaşındaki oğlum Halil, memlekete gitmemek için ağladı. Benim içimde de bir sıkıntı oluştu ve eşim Vedat ile biletleri erteletmeyi düşündük. Korkarak yola çıktık ve memleket keyfimiz kabusa dönüştü" dedi.
Merkez Osmangazi ilçesi Yeni Yalova Yolu üzerine meydana gelen kazada TIR'ın sürüklediği otomobilden sağ çıkan aile dehşet anlarını anlattı. 9 Temmuz'da meydana gelen kazada otomobilde bulunan 7 kişinin de sağ çıkması görenleri hayrete düşürdü. Erdem Ö. idaresindeki 34 LK 1872 plakalı TIR, Mustafa Kaya (22) yönetimindeki ve içinde 6 kişi daha bulunan 16 NL 618 plakalı araçla çarpıştı. TIR'ın önünde sürüklenen otomobil orta refüje çarparak hurda yığınına döndü. Çarpmanın etkisiyle 50 metre sürüklenen otomobilde bulunan Mustafa Kaya, Halil Kaya (10), Hiranur Kaya, Vedat Kaya (34), Elif Kaya (28) ve 2 kişi kazada otomobilden yola fırladı.


"50 KİLOMETRE HIZLA SEYİR HALİNDEYDİM"
İHA muhabirine dehşet anlarını anlatan sürücü Kaya, kazanın şokunu halen daha atlatamadığını belirterek, "Otomobili ben kullanıyordum. Kaza anının anlatılması gerçekten çok zor. Daha hala olayın şokundayım. Ben yaklaşık 50 kilometre hızla seyrederken TIR bizi sürüklemeye başladı. Bariyerlere çarptık. Şükürler olsun ki kazayı can kaybı yaşanmadan atlattık" dedi.


"OTOMOBİLDEKİ HERKES ÖLDÜ SANDIM"
Adeta facianın eşiğinden dönülen kazada vücudunun çeşitli yerlerine dikiş atılan ve kırılan bacağı alçıya alınan inşaat işçisi 34 yaşındaki Vedat Kaya, ailesini memlekete göndermek için Bursa Terminaline gittiklerini belirterek, "TIR bize dokunur dokunmaz önüne alıp bariyerlere sürükledi. Otomobilimiz paramparça oldu. Otomobildeki herkesin öldüğünü düşündüm. TIR hiç hız kesmeden bizi sürüklemeye başladı. Bizde o hızla bariyerlere çarptık. Büyük bir gürültü duydum. Kendime geldiğimde hepimiz dağılmıştık. Önce çocuklarıma baktım onlarda bir şey yoktu. Araçta ağabeyimin olmadığını fark ettim. Araçtan çıktığımda onunda yola savrulduğunu gördüm ve yanında gittim. Yaşadığını anladım. Yeğenim olan sürücü ise soka girmişti. Tokatlayarak kendisine getirmeye çalıştım. Ardından bizi 112 acil servis ekipleri geldiğinde çeşitli hastanelere kaldırdı. Benim ve oğlum Halil'in bacağı kırıldı. Yaşadığımız kaza ölümle de sonuçlanabilirdi. Şükürler olsun ki bu kadarıyla atlattık. Kazanın ardından ne TIR şoförü ne de lojistik firması geçmiş olsun demek adına bizi aradı" diye konuştu.


"KAZA OLACAĞINI BİR GÜN ÖNCEDEN HİSSETTİM"
Kaza sırasında otomobilin arka koltuğunda çocuklarla beraber oturmakta olan ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan 28 yaşındaki Elif Kaya, bu tür bir kaza olacağını bir gün önceden hissettiğini belirtti. Kaya, "Arkamızda olan TIR bizi sürekli taciz ediyordu. Sonra bize çarptı. Ardından bir anda kazanın etkisiyle yola savrulduk. Bacağım uyuşmuştu. Bu yüzden bacağımın koptuğunu düşündüm. Yola çıkmadan bir gün önce 2 yaşındaki kızım Hiranur ve oğlum Halil, memlekete gitmemek için ağladı. Benim içimde de bir sıkıntı oluştu. Eşim Vedat Kaya ile biletleri erteletmeyi düşündük. Korkarak yola çıktık ve memleket keyfimiz kabusa dönüştü" şeklinde konuştu.


##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...