Sigara böreğini kızartırken hastanelik oldu

/ Kaynak: DHA
Sigara böreğini kızartırken hastanelik oldu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kayseri'de İrfan Necip Gök, marketten aldığı sigara böreğini kızartırken, sıçrayan yağdan kolu yanınca hastanelik oldu.

Kentte emlakçılık yapan 3 çocuk babası 42 yaşındaki İrfan Necip Gök, akşam yemeği için bir marketten dondurulmuş sigara böreği aldı. Daha sonra sigara böreklerini paketinden çıkaran Gök, tavada kızartmaya başladı. Bu sırada tavaya attığı sigara böreğini çatalla çeviren Gök'ün sanki patlama olmuş gibi sıçrayan yağdan kolu yandı.

Hastaneye başvuran Necip Gök, yanık tedavisi gördü.

Sigara böreğini kızartırken hastanelik oldu

Olay nedeniyle travma yaşadığını söyleyen Necip Gök, "Ben sigara böreğini daha öncede marketlerden alıp zaman zaman yapıyordum ama ilk defa böyle bir durum oldu. Çatalı batırmamla, patlaması bir oldu. Arkamda annem de vardı. Tavadaki yağ yüzüme, koluma sıçradı. Allah'tan ona sıçramadı, gözüme gelmedi. Yoksa gözümüzü bile kaybedebilirdim. Hemen acile gittik. İkinci ve üçüncü derece yanıklar oluştuğunu söylediler. Hatta yağın iz bırakacağını, kör olma tehlikesi atlattığımı da söylediler. Yani ucuz atlattık, verilmiş sadakamız varmış" dedi.

Necip Gök, olayla ilgili hukuk mücadelesi başlatacağını sözlerine ekledi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...