Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ertuğrul Sağlam açıkladı! G.Saray onu istedi

Ertuğrul Sağlam açıkladı! G.Saray onu istedi

SPOR Haberleri

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Galatasaray'ın Ozan Tufan'ı istediğini açıkladı.

Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanacak TFF Süper Kupa 2015 öncesi, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile iki takımın kaptanları Selçuk İnan ve Ozan İpek'in katıldığı ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Ertuğrul Sağlam, Hamza Hamzaoğlu'nun kendisini arayarak Ozan Tufan'ı istediğini, kendisinin ise oyuncunun önemini vurgulayarak olumsuz yanıt verdiğini söyledi.

SAĞLAM: "İNŞALLAH İZLEYENLER KEYİF ALIR"

Sağlam ise maç ile ilgili, "Yarın Bursaspor açısından çok önemli bir gün. Kupayı almayı çok istiyoruz ama kupayı almak için da sahada kupayı hak etmek lazım. Futbola bir bakış açımız var. Sezona başlarken oyuncularıma şunu söyledim, Biz performans olarak güzel şeyler yapmak istiyoruz ama bu işi yaparken düzgün, centilmence yapalım. Şu anda Türk futbolunun ihtiyacı olan dostluğu gösterelim.' Hamza hocanın da bakış açısını çok iyi biliyorum. Sahada kupayı almak için üst düzey mücadele vereceğiz. Türk futbolunda yeni sezonun başlayacağı günlerde, iyi bir maç oynamak istiyoruz. İnşallah izleyenler keyif alır, güzel bir maç olur." açıklamasını yaptı.

"HAMZA HOCA OZAN TUFAN İÇİN BENİ ARADI..."

"Transferin gündemindeki oyuncular ve o oyuncuları isteyen kulüpler kadar gücünüz yoksa oyuncuları zihinsel anlamda motive etmek kolay olmuyor. Bu konuda Hamza hocaya teşekkür ediyorum. Bir oyuncuyu istiyorsanız önce kulübünü ararsınız. Ancak bizde kulüpler önce oyuncuyu arıyor. Oyuncunun aklı karışıyor ve ondan sonra bazı şeyleri toparlayamıyorsunuz. Hamza Hoca bir oyuncu için beni aradı, bir oyuncuyu istiyoruz diyerek. Ben de kendisini aradım bir gün sonra ve oyuncunun bizim için değerli olduğunu söyledim ve konu kapandı. Bu işin yolu yordamı belli. nbsp; Bu konularda sıkıntı yaşadık, bazı oyuncularımızın halen devam eden sıkıntıları var. Bir oyuncumuz ayrılmak istediğini söyledi. Dolayısıyla sıkıntı yaşıyoruz. Türk futbolunda sıkıntı devam ediyor. Oyuncu kaybediyor, oyuncunun kulübü, yeni kulübü kaybediyor. Biraz daha bu işi düzgün yapmak lazım. Hamza hoca Ozan Tufan'ı istedi"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...