Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karın ağrısı diye gitti, 11 kiloluk tümör çıktı

/ Kaynak: DHA
Karın ağrısı diye gitti, 11 kiloluk tümör çıktı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Marmaris'te karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 58 yaşındaki Ayşe Eser Sayınoğlu'nun karnından 11 kilogram ağırlığında tümör çıkarıldı.

Marmaris'te yaşayan Ayşe Eser Sayınoğlu, karın ağrısı şikayeti ve şişkinlik nedeniyle kontrol için Özel Marmaris Hastanesi'ne gitti. Yapılan tetikler sonucu karnında bir tümör tespit edilen Sayınoğlu, bugün ameliyata alındı. nbsp;


Ameliyatta Sayınoğlu'nun karındaki, yumurtalık kaynaklı 11 kilo ağırlığındaki tümer alındı. Ameliyatı yapan Özel Marmaris Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ünsal Aybek, "25 yıllık meslek hayatımda birçok ameliyata girdim böyle büyüklükte ve çapta tümör görmemiştim. Yumurtalık bölgesinden kaynaklanan bir kitle olduğunu yapılan incelemeler neticesinde belirledik. Böyle bir tümör ancak bir ile iki yıl arasında oluşabilir" dedi.

Karın ağrısı diye gitti, 11 kiloluk tümör çıktı

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...