Robin van Persie için inanılmaz iddia!

Robin van Persie için inanılmaz iddia!

SPOR Haberleri

Yorumcu Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin flaş transferi Robin van Persie hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Sarı lacivertli takımın 3-0 kaybedip Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği Shakhtar maçında sakatlığı sebebiyle oynamayan Hollandalı yıldızın müzmin sakat olduğu yönünde endişeleri olduğunu ifade eden Toroğlu, Robin Van Persie'nin imza töreninden önce bu konuda bir kriz yaşandığını da ima etti.


Van Persie hakkındaki şüphelerini Fenerbahçe yönetimine çeşitli sorular yönelterek sıralayan Erman Toroğlu'nun Sabah Gazetesi'ndeki yazısının bazı bölümleri şöyle:


"Van Persie'yi şampiyonlar ligi eleme maçında oynatmayacaksın da hangi maçta oynatacaksın?


Eğer Türkiye Ligi'nde oynatacaksan bu kadar para vermeye değer mi? Çünkü bu para Fenerbahçe Kulübü'nden çıkacak. Ne olursa olsun bu para sonunda çıkacak. Van Persie'yi bekletip turşusunu kuracaksan gel Ankara'dan çubuk turşusu al. Hiç olmazsa her yemekte sana lezzet verir.

Robin van Persie için inanılmaz iddia!


Şimdi merak ettim soruyorum... Van Persie'nin dizinde müzmin bir sakatlık var mı?


Van Persie'nin imza töreninden evvel başkan Aziz Yıldırım ile doktor arasında bir diyalog geçti mi? Kulüp doktoru, Van Persie'nin tetkiki neticesinde 'İmza atmam' dedi mi?
Bu konuda bazı tatsız şeyler yaşandı mı? Çünkü milletin ağzı torba değil.


Hemen ateş etmeye başlarlar. Peki haksızlar mı? Hayır. Neden? Sen bu kadar para ile Fenerbahçe'yi borçlandırırsan, senin takımın iyi futbolcularını satmış zayıf denilen Shakhtar'dan üç gol yemiş elenmişse herkesin bu soruyu sormaya hakkı var."


YILMAZ VURAL DA "VAN PERSIE KRONİK SAKAT" DEMİŞTİ
Teknik direktör Yılmaz Vural da geçtiğimiz günlerde Radyospor'a yaptığı açıklamada, Robin van Persie'nin kronik sakat olduğu yönünde duyumlar aldığını söylemişti. Vural, "Avrupa'da konuştuğum dostlarım van Persie'nin kronik sakatlığı olduğunu söylüyorlar. Bunlar konuşuluyor. Sürekli oynayamaz, dinlendirilerek oynar' diyorlar" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...