Galatasaraylılar şampiyonluğa sevinemedi çünkü…

/ Kaynak: İHA
Galatasaraylılar şampiyonluğa sevinemedi çünkü…

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, Bursaspor ile karşılaştığı Süper Kupa maçında kupayı kaldırırken, Bursa'daki caddelerde yine yeşil-beyazlı renkler hakimdi.

Galatasaray, Süper Kupa maçında karşılaştığı Bursaspor'u 1-0 mağlup ederek kupayı kazanan taraf oldu. Bir çok şehirde maç sonunda taraftarlar caddelere çıkıp zaferi kutlarken Bursa'da ise bunu tersi yaşandı. Sokaklarda meşale yakıp tezahüratlar yapan Bursaspor taraftarları takımlarına destek oldular. Yoldan geçen arabalar da korna çalarak yeşil-beyazlı taraftarlara destek olurken, maçı kafelerde izleyen bazı Galatasaray taraftarları ise, maç çıkışında formalarını çıkartarak evlerine gitti. Galatasaray formalı bir kaç vatandaşa ise Bursalı taraftarlar herhangi bir müdahalede bulunmadı. Emniyet görevlileri ise herhangi bir olayın çıkmasına karşın belli noktalarda nöbet tuttu. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...