Şehit Doğan Acar'ın evine ateş düştü

Şehit Doğan Acar'ın evine ateş düştü

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ta Sikorsky helikoptere PKK'lı teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit düşen asker Doğan Acar'ın evinden ağıtlar yükseliyor.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terhisine iki gün kala, kabul toplama merkezine götürülmek üzere bindiği helikoptere düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma komando er Doğan Acar'ın baba evine ateş düştü.


MEMLEKETİNE GİDEMEDİ
Sırtında kendi adı yazan ve askerliğin bittiğini gösteren tişört yaptırıp giyerek fotoğraf çektiren Acar, memleketine varamadı.


Şehit Doğan Acar'ın evine ateş düştü



ACI HABERİ ASKERLER VERDİ
Şehit askerin tezkeresini alıp memleketine gitmek için helikoptere bindiği açıklanmıştı. Şırnak'ta şehit olan Doğan Acar 'ın Denizli'nin Akhan mahallesindeki evine acı haber ulaştı. Denizli'de asker gelmeden haberi alan bazı yakınları eve gelirken acı haber ambulans eşliğinde eve gelen asker tarafından verildi.


ŞEHİT ANNESİNİN FERYADI
Acı haberi asker eve gelmeden alan anne Fatma Acar, merdivenlerde ağıtlar yakarken "adalet bu mu" diye ağladı. Haberin verilmesinin ardından asker ve yakınları tarafından evin içine alınan Anne Fatma Acar'a sağlık ekipleri müdahale etti.


Şehit Doğan Acar'ın evine ateş düştü



Evin önünde bulunan yakınları ve vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu. Şehit asker Doğan Acar'ın bir kardeşinin bulunduğu ve minibüs şoförü olduğu öğrenildi. Babası Mehmet Acar'ın emekli, annesinin ise ev hanımı olduğu bildirildi.


Şehit Doğan Acar'ın evine ateş düştü



Şehit Doğan Acar'ın evine ateş düştü



SON PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI
Şehit jandarma komando er Doğan Acar'ın sosyal medyadaki son paylaşımı ise yürekleri dağladı. Facebook hesabından sevgilisine hitaben paylaşımda bulunan Acar, 5 Ağustos'ta, "Mutluluktan uçtuğunu hissediyor" durum bildirisinin altına şunları yazdı: "Kaldı 7 gün birtanesi sana kavuşmama 7 gün kaldı" Bu paylaşımdan 5 gün sonra, tezkeresini aldığı sırada şehit düştü.

Şehit Doğan Acar'ın evine ateş düştü

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...