PKK mı kaçırdı?

PKK mı kaçırdı?

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Üzümlü Sınır Kapısı'nda görevli 7 personelden, yaklaşık 10 saatten bu yana haber alınamıyor.

Yüksekova ilçesindeki Esendere Sınır Kapısı'nda nbsp; görev yapan ve bir süre önce hizmet vermeye başlayan Çukurca ilçesindeki Irak nbsp; sınırında bulunan Üzümlü Sınır Kapısı'nda geçici olarak görevlendirilen 7 gümrük nbsp; muhafaza memuru, Sabah saatlerinde Yüksekova'dan Çukurca'ya gitmek üzere nbsp; minibüsle yola çıktı.
nbsp;
Gümrük memurlarının görev yerlerine gitmediklerinin tespit edilmesi nbsp; üzerine telefonla ulaşmaya çalışan diğer görevliler, konuyu Kaymakamlığa nbsp; bildirdi.
nbsp;
Güvenlik güçleri, yaklaşık 10 saatten bu yana haber alınamayan nbsp; personelin bulunması için arama çalışması başlatırken, görevlilerin terör örgütü nbsp; mensuplarınca kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...