Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK ve DAEŞ'e operasyon: 84 kişi tutuklandı

/ Kaynak: DHA
PKK ve DAEŞ'e operasyon: 84 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Gaziantep'te PKK ve DAEŞ'e yönelik düzenlenen operasyonlarda adliyeye sevk edilen 296 kişiden 84 şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

Gaziantep Valiliği, ocak ayından bu yana kentte terör örgütleri PKK'ya ve DAEŞ'e yapılan operasyonlarda 296 kişinin yakalandığını 48 kişinin de yakalanması için çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Yakalanan 296 PKK ve DAEŞ üyesinden 84'ünün tutuklandığı belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

''İlimizde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince Bölücü Terör Örgütü (PKK/KCK) ve DAEŞ Terör Örgütüne yönelik 01.01.2015 - 07.08.2015 tarihleri arasında yürütülen operasyonlarda gözaltına alınan, araması devam eden ve adli merciler tarafından hakkında tutuklama kararı verilen örgüt elemanlarına ilişkin bilgiler aşağıya çıkarılmıştır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, şehrimizde kamu güvenliğinin devamı, aziz milletimizin can ve mal emniyeti ile huzur ve esenliğinin korunmasına yönelik önleyici faaliyetlerimiz aralıksız devam edecektir. Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunulur.''

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...