Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

En çok aranan ve satılan ikinci el otomobiller

En çok aranan ve satılan ikinci el otomobiller

Ekonomi Haberleri

Bu yıl sıfır otomobil piyasasında yakalanan ivme, hızlanarak artmaya devam ediyor.

Temmuz ayı sonuna kadar ülkemizde 516.386 otomobil ve hafif ticari araç satışı gerçekleşti ki bu rakam tüm beklentilerin üzerinde. Bu artışta katlanarak büyüyen filo kiralama sektörünün alımlarının da önemli payı olduğu söylenebilir.
En çok aranan ve satılan ikinci el otomobiller

Bu yıl en çok satılan sıfır otomobil markaları sıralamasında Volkswagen birinciliği korurken, hafif ticaride de bu türün en büyük oyuncuları olan Ford ve Fiat'ın hemen arkasından geliyor. nbsp;Bu yıl Temmuz sonuna kadar olan dönemde en çok satılan sıfır otomobil modeli Fiat Linea. Linea'yı Toyota Corolla, Renault Fluence ve Volkswagen Passat izliyor. Sıralama Temmuz ayı satışlarında da birebir aynı.
En çok aranan ve satılan ikinci el otomobiller

RENAULT İKİNCİ ELDE GÜÇLENİYOR
Temmuz ayında ikinci el piyasasında en çok aranan ve en çok satışa sunulan marka Renault oldu. Temmuz ayında ikinci elde tercih edilen ikinci markası Volkswagen oldu.
EN ÇOK ARANAN SATILIK İKİNCİ EL OTOMOBİL: TOYOTA COROLLA
En çok aranan sahibinden satılık ikinci el otomobiller Toyota Corolla, Renault Clio ve Megane. En çok satışa sunulan ikinci el modelleri ise geçen ay Opel Astra, Ford Focus ve Renault Megane oldular.
En çok aranan ve satılan ikinci el otomobiller

EN ÇOK TALEP GÖREN İKİNCİ EL TİCARİ ARAÇLAR
İkinci el hafif ticari araçlarda Transporter ve Caddy başta olmak üzere Volkswagen aramalarında artış var. Mercedes Vito, Fiat Doblo ve Fiorino ikinci el ticari araçlar aramaları arasında oldukça popüler.
En çok aranan ve satılan ikinci el otomobiller

Temmuz ayı anketimizde sizlere bir otomobilde en önemlisinin ne olduğunu sormuştuk. Yakıt tasarrufunun öneminin, aracın fiyatını dahi geçmiş durumda olması çok dikkat çekiyor. Fiyattan sonraki en önemli kriter ise çarpışma test sonuçları oldu. Görünen o ki aracın nasıl göründüğü en son dikkate aldığımız unsur.
Tasit.com Temmuz ayı otomobil ve hafif ticari araç değerlendirmesinin tamamını aşağıdan inceleyebilirsiniz. Sıfır ve ikinci el araç piyasasındaki son durumla ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki alandan paylaşabilirsiniz.
KAYNAK: TASİT.COM


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...