Arka Sokaklar dizisinde üzen ayrılık

Arka Sokaklar dizisinde üzen ayrılık

MAGAZİN Haberleri

ATV'ye transfer olan Arka Sokaklar dizisinde bir ayrılık daha yaşandı.

9 sezon boyunca Kanal D'de yayınlanan Erler Film imzalı televizyon klasiği Arka Sokaklar dizisi yeni kanalında yeni oyuncu kadrosuyla geliyor. Eylül ayından itibaren artık ATV'de ekrana gelecek olan Arka Sokaklar dizisinde bir ayrılık daha yaşandı. Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosuna 9. sezonda dahil olan oyuncu Can Nergis yeni sezonda dizinin kadrosunda yer almayacak. Can Nergis, dizide Onur Yalçın adında komiseri canlandırıyordu.
nbsp;
Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği, başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Çoban, Şevket Çoruh gibi isimlerin yer aldığı fenomen dizi Arka Sokaklar'ın 10. sezonu için kadro yenileniyor. Diziden daha önce de İlker İnanoğlu, Gülcan Aslan, Beril Kayar ve Müge Boz da ayrılmıştı. Diziye 10. sezonda sürpriz oyuncular katılacak ve Rıza Baba'nın ekibi yeni isimlerden oluşacak. Arka Sokaklar'da uzun yıllar rol alan ve daha sonra diziden ayrılan Murat Komiser rolündeki Uğur Pektaş da yeni sezonda diziye dönüyor. Arka Sokaklar sürpriz oyuncu kadrosuyla Eylül ayında ATV ekranlarında olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...