Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak'taki bombalı saldırının izleri gün ağarınca ortaya çıktı

/ Kaynak: DHA
Şırnak'taki bombalı saldırının izleri gün ağarınca ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Şırnak'ta dün akşam Emniyet Müdürlüğü'ne ait personel servis otobüsünün geçişi sırasında patlatılan bomba, çevredeki ev ve işyerlerinde büyük hasar verdi.

Patlamanın şiddeti havanın aydınlanmasının ardından ortaya çıktı.Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne ait personel servis otobüsü, dün akşam saatlerinde Karayolları Kavşağı'nda bombalı saldırıya uğradı. Herhangi bir yaralama ve can kaybının meydana gelmediği olayın izleri havanın aydınlanması ile ortaya çıktı. Güvenlik kaynakları su kanalına konulan bombanın tahrip gücü yüksek bir patlayıcı olduğunu kaydetti. Bombanın patladığı bölgedeki ev ve işyerlerinin camları kırılırken, yol üzerinde bulunan elektrik telleri de koptu. Bölgedeki bazı ev ve işyerlerinde de büyük hasar oluştu. Saldırının olduğu bölgeye 200 metreden fazla uzaklıkta bulunan bazı iş yerlerinin camlarının da patlamanın etkisiyle kırıldığı görüldü. Patlamanın ardından bugün bölgeye gelen DEDAŞ ekipleri, hasar gören elektrik tellerini onarmaya başladı. Düzenlenen saldırı ile ilgili olarak Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma başlattığı öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...