Van Persie nihayet idmanda

Van Persie nihayet idmanda

SPOR Haberleri

Bir günlük iznin ardından antrenmanlara başlayan Fenerbahçe'de Robin van Persie çalışmanın ikinci bölümde yer aldı.

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 10.00'da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma çalışmalarıyla başlayan antrenman, kısa ve uzun mesafeli paslaşmalardan oluşan pas organizasyonları ve hücum savunma organizasyonlarının çalışıldığı tam sahada çift kale maçla devam etti. Antrenman şut ve gol çalışmalarından oluşan bireysel programla tamamlandı.


Gribal enfeksiyon geçiren Fabiano Ribeiro antrenmanda yer almazken, Gökhan Gönül ve Samuel Holmen çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü. Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Robin van Persie'ye çalışmanın ikinci bölümde yardımcı antrenör eşliğinde özel program uygulandı.


"Soma'nın Hayalleri Var" Projesi kapsamında yaklaşık 20 minik Sarı-lacivertli taraftar Can Bartu Tesisleri'ne gelerek antrenmanı izledi. Antrenman sonunda teknik heyet ve oyuncular minik taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...