Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da bomba paniği, tramvay seferleri durdu!

/ Kaynak: İHA
İstanbul'da bomba paniği, tramvay seferleri durdu!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Aksaray Laleli otobüs durağında bırakılan bir poşet paniğe yol açtı.

Olay yerine gelen Bomba İmha Uzmanı tarafından kontrollü bir şekilde patlatılan poşetten çöp çıkarken, meraklı vatandaşlar ise cep telefonlarıyla yaşanan o anları kaydetti. Aksaray Laleli durağında siyah bir poşet fark eden vatandaşlar, poşetten şüphelenerek polise haber verdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, önce çevrede güvenlik önlemi aldı. Ardından Beyazıt istikametine giden trafiği durdurarak bomba imha uzmanını bekledi.

TRAMVAY SEFERLERİ DURDURULDU

Kısa sürede olay yerine gelen Bomba İmha Uzmanı da yaptığı kısa kontrolün ardından bütün trafiğin ve tramvay seferlerinin de durdurulmasını istedi. Trafiğin ve tramvay seferlerinin durdurulmasının ardından, durağa bırakılan şüpheli poşet fünye ile kontrollü bir şekilde patlatıldı. Poşetin içinden ise sanılanın aksine çöp çıkınca herkes rahat bir nefes aldı. Yollar yeniden trafiğe açılırken tramvaylarda seferlere devam etti.
Poşetin patlatılmasının ardından meraklı vatandaşların durağa akın edip fotoğraf çekmesi ise dikkat çekti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...