İşte AK Parti'nin Ankara'daki oy oranı

İşte AK Parti'nin Ankara'daki oy oranı

Politika Haberleri

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, anketlerde, partisinin başkentteki oyunun 3 puan arttığını söyledi ve son oy oranını verdi.

Yamalı, "AK Parti Ankara'da seçimi 41.4 ile bitirdi. Şu anda 44.5'lerde bulunuyoruz, yukarı doğru da bir eğilim gözüküyor" dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, yerel gazetelerin temsilcileriyle bir araya geldi, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
Olası erken seçime ilişkin değerlendirmede bulunan Yamalı, seçim çalışmalarının Seçim Koordinasyon Merkezi'nden yürütüldüğünü, tekrar seçim ihtimalini düşünerek bu merkezi aktif halde tuttuklarını aktardı. Yamalı, "Eğer bir seçim kararı alınırsa hemen ertesi gün çalışmaya başlayacağız. Bu konuda hazırlıklarımızı yaptık. Koalisyon olursa da koalisyon ortağımızı ziyaretlerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her iki ihtimale de hazırlıklıyız" değerlendirmesinde bulundu.
"Oy oranımız artıyor"
Yamalı, olası erken seçimde Ankara'da AK Parti'nin alacağı oya ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine, anketlerde, partisinin başkentte alacağı oy oranının önceki seçime göre 3 puan arttığını aktardı. Seçimlerden sonra Ankara'da başka partilerden istifa ederek AK Parti'ye katılanlar olduğunu vurgulayan Yamalı, "AK Parti Ankara'da seçimi 41.4 ile bitirdi. Şu anda 44.5'lerde bulunuyoruz, yukarı doğru da bir eğilim gözüküyor" dedi.
"AK Parti tek başına iktidara gelir"
Yamalı, "Tekrar bir erken seçime gittiğimizde ben AK Parti'nin tek başına iktidara geleceğini düşünüyorum. Bunu başarabilecek güçteyiz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...