İşte Erdoğan'ın sözünü ettiği o silahlar

İşte Erdoğan'ın sözünü ettiği o silahlar

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da düzenlenen operasyonlarda toprağa gömülü cephanelik çıktı. Erdoğan da PKK'nın silahları toprağa gömerek sakladığını belirtmişti.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda dedektörlerle toprak altında yapılan aramalarda bulunan çuvallardan silah ve mühimmat çıktı.


Dün Diyarbakır'da silah ve mühimmat kaçakçılarına yönelik 13 adrese operasyon düzenleyen KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, metal dedektörlerle şüpheli noktalarda arama yaptı.

Yapılan aramalarda dedektörlerin sinyal vermesi üzerine kazma ve kürekle toprağı kazan ekipler, çuvallar içinde 2 adet uzun namlulu silah, 6 adet tabanca ve çok sayıda mühimmat ele geçirdi.

Operasyonlarda 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

İşte Erdoğan'ın sözünü ettiği o silahlar

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada operasyonda adreslerde yapılan aramada, 2 adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, 6 tabanca, 8 şarjör, 36 fişek, 1 kama tabir edilen kesici alet, 2 silah aparatı ele geçirildiği belirtildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün nbsp;muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, terör örgütünün silahları toprağa gömerek yeni saldırılar için yığınak yaptığını açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...