Snapchat artık kota dostu

Snapchat artık kota dostu

TEKNOLOJİ Haberleri

Popüler mobil mesajlaşma uygulaması Snapchat, yapılan güncellemenin ardından kota dostu bir yapıya kavuştu.

Akıllı telefonlar için geliştirilen ve kullanıcıların paylaşımlarını kendi belirledikleri bir süre içinde silmelerine imkan sağlayan mobil mesajlaşma uygulaması Snapchat için iOS ve Android'i kapsayan yeni bir güncelleme yayınlandı. nbsp;
Diğer uygulamalara oranla fazla veri harcadığı yönünde şikayetlere maruz kalan uygulama, kullanıcılarından gelen bu eleştirilere olumlu cevap verdi ve yeni sürüm ile birlikte gereksiz yüklemelerin kapatılmasına imkan vererek kota dostu bir hal aldı.
App Store ve Google Play üzerinden yapılabilecek olan güncelleme sayesinde Snapchat, görüntüye emoji ekleme, izlenme sayısını daha kolay kontrol etme ve fotoğrafların kimler tarafından görüldüğünün belirlenmesi gibi özelliklerin nbsp;de sahibi oldu.
2011 yılında Evan Spiegel, Robert Murphy, Daniel Smith, David Kravitz ve Leo Noah Katz tarafından kurulan mobil uygulama, 2013'de Facebook tarafından 3 milyar dolara satın alnımak istenmiş, şirket bu teklifi geri çevirmişti. nbsp;(ntv.com.tr)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...