Pedro Manchester United yolunda

Pedro Manchester United yolunda

SPOR Haberleri

Barcelona'nın 28 yaşındaki forveti Pedro, Süper Kupa zaferine rağmen kulüpten ayrılmanın eşiğine geldi

Mücadele öncesi Barcelona Genel Sekreteri Robert Fernandez'in, "Bana 'ayrılmak istiyorum' dedi" ifadesine çok kızan Pedro, büyük zafere rağmen bu demeci eleştirmekten geri durmadı. 28 yaşındaki İspanyol, "Ben öyle söylemedim, Robert'e farklı bir şey ifade etmeye çalışıyordum" derken "Ayrılmak istiyor muyum? Cevabı hayır ama durumum karışık. Mesele para değil, dakika... Manchester? Orada çok iyi takımlar var" sözleriyle Manchester United transferinin kapısını araladı. Louis van Gaal, PSG'ye giden Angel Di Maria'nın yerini Pedro ile doldurmak istiyor. nbsp;


KAHRAMAN PEDRO! nbsp;
Nefesleri kesen Süper Kupa finalinde Barcelona adına kenardan gelip maçı kazandıran 5.golü kaydeden Pedro, İspanyol gazetelerinin manşetlerini süsledi. Marca, "Pedro isimli kahraman" derken, AS gazetesi "Süper Final" başlığını kullandı. Mundo Deportivo ise "Pedroooo" sözüyle maçı özetledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...