Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakkari'de uzaktan kumandayla hain saldırı

Hakkari'de uzaktan kumandayla hain saldırı

GÜNDEM Haberleri

Dağlıca köyü ile ulaşımı sağlayan Şehri köprüsü teröristlerce yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu kullanılamaz hale geldi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyüyle ulaşımı sağlayan köprü, teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda yıkıldı.

UZAKTAN BOMBAYLA PATLATILDI

Alınan bilgiye göre, Yüksekova-Dağlıca karayolunun 45. kilometresinde bulunan ve Dağlıca köyü ile burada konuşlu tabur komutanlığına ulaşımı sağlayan Şehri köprüsüne, terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen tahrip gücü yüksek bomba uzaktan kumandayla patlatıldı.

Patlama sonucu köprü kullanılamaz hale gelirken, teröristlerin yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Terör örgütü PKK mensupları, 21 Ekim 2007'de 12 askerin şehit olduğu, 10 asker ile irtibatın kesildiği Dağlıca Tabur Komutanlığı'na düzenlen saldırıda da takviye ekiplerin Dağlıca'ya gelmesini engellemek amacıyla aynı köprüyü havaya uçurmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...