- CHP’li belediye gençler için bar açtı
48 dakika önce

Mersin’de seçim sonrası ilk icraat! CHP’li belediye gençler için bar açtı

31 Mart Mahallî İdareler Seçimleri öncesinde muhafazakâr kesimin oylarını almak için seccade, zikirmatik ve Kur’ân-ı kerim dağıtan CHP’nin Mersin Büyükşehir Belediyesi, sandık sonrası ilk icraatını sahile bar açarak yaptı.
 - Ankara devreye girdi! Telefonlar susmadı...
1 saat 1 dakika önce

Türkiye’den ABD ile İran arasında mekik diplomasisi! Gerginliğin artmasını Ankara’nın çabası önledi

İran’ın İsrail’e karşılık vereceği açıklamasının ardından harekete geçen Ankara, bölgede gerginliğin daha da tırmanmaması için diplomasi trafiği yürüttü. Dışişleri Bakanı Fidan ve MİT Başkanı Kalın bizzat devreye girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise süreci anbean takip etti.
 - Şırnak'ta korkunç kaza! Bir aile yok oldu
3 saat 30 dakika önce

Şırnak'ta korkunç kaza! Otomobil dereye uçtu, bir aile yok oldu

Kahreden haber Şırnak’tan geldi. Uludere ilçesinde kontrolden çıkan araç dereye düştü. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Arabada bulunan 5 kişilik aileden 4'ünün hayatını kaybettiği tespit edildi.
Gündem - Gündem
3 saat 43 dakika önce

Malatya beşik gibi sallanıyor! Gece yarısı depremler peş peşe geldi

Yurdun dört bir yanından korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Malatya sallandı, AFAD gece boyu süren depremlere ilişkin ilk verileri paylaştı, işte bölgede son durum...
 - Malatya'da korkutan deprem
6 saat 26 dakika önce

Malatya'da korkutan deprem! AFAD ve Kandilli peş peşe duyurdu

Malatya'da 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli son dakika depreme ilişkin verileri paylaştı.
 - DEM'li belediyeye çarpıcı tepki! 500 çiftini ateşe verdi
9 saat 8 dakika önce

Muş'ta DEM Partili belediyeye depo tepkisi! 500 çiftini ateşe verdi

Muş'ta DEM Parti belediyesinin bir depoyu boşaltması krize yol açtı. DEM'li belediyenin depo olarak kullandığı yeri boşaltmasına büyük tepki gösteren bir şahıs, sinir krizi geçirerek 500 çift ayakkabısını ve çok sayıda eşyayı ateşe vererek tepki gösterdi. Çıkan yangın sonrası olay yerine çok sayıda ekip gönderilirken, şahsın da yüzünün yandığı belirtildi.
 - Tesis girişlere kapatıldı!
10 saat 37 dakika önce

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Polis tesise girişleri kapattı

Antalya'da meydana gelen teleferik kazasına dair yeni bir gelişme yaşandı. Kaza sonrası polis ekipleri, bölgede güvenliği artırdı. Teleferik tesisi, kazanın ardından "girilmez" şeridi çekilerek kapatıldı.
 - Kadın ve aile teşkilatının başında artık bir erkek var
13 saat 15 dakika önce

Bahçeli'nin A takımında dikkat çeken detay! Kadın ve aile teşkilatının başında artık bir erkek var

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında bir araya gelen yeni MYK'da 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi. Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık’ın yerine Ahmet Selim Yurdakul'un getirilmesi ise dikkat çekti.
 - İletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi
13 saat 21 dakika önce

'Adana'da 830 Suriyeli öğretmen atandı' iddiası... İletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan "Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 830 Suriyeli öğretmen atandı" iddiası ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Bahse konu paylaşımlarda okullara öğretmen olarak atandığı iddia edilen kişiler, daha önce Geçici Eğitim Merkezlerinde görev yapan Suriyeli gönüllü eğiticilerdir. Gönüllü eğiticilerin teşvik ücreti ödemeleri, anlaşmalar kapsamında UNICEF tarafından karşılanmaktadır" ifadeleri kullanıldı.
 - Bisikletliye çarpmamak isterken yayayı ezdi geçti
13 saat 36 dakika önce

Bisikletliye çarpmamak isterken yayayı ezdi geçti: Feci kaza anbean kamerada

Adana'da bir otomobil sürücüsü bisikletliye çarpmamak için manevra yapınca yayayı ezdi geçti. Feci kazada yaralının hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. 
 - Fidan'dan diplomasi trafiği! BM ve ABD ile görüştü
13 saat 54 dakika önce

Bakan Fidan'dan diplomasi trafiği! BM Genel Sekreteri Guterres ve ABD'li Müsteşar Vekili ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bölgedeki sıcak gelişmeler üzerine diplomasi trafiğini artırdı. Gün içerisinde BM Genel Sekreteri Guterres'la Gazze’deki durum, Kıbrıs konusu ve Karadeniz’de seyrüsefer güvenliği üzerine görüşme gerçekleştiren Bakan Fidan, daha sonra ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili Bass'ı Ankara'da ağırladı.
 - Bahçeli'nin davetiyle MHP'ye geri döndü
13 saat 56 dakika önce

Saffet Sancaklı MHP'ye geri döndü

Geçtiğimiz aylarda partisinden istifa eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Devlet Bahçeli'nin davetiyle MHP'ye geri döndü.
 - Gündem olan iddiayı Dervişoğlu'na sordular
14 saat önce

Akşener'in desteklediği iddia edilen Müsavat Dervişoğlu'ndan açıklama: Gurur duyarım

İyi Parti, 27 Nisan'da yapılacak seçimli olağanüstü kurultaya hazırlanıyor. Genel başkanlığa adaylığını açıklayan Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan Meral Akşener'in kendisini desteklediği yönündeki iddialara ilişkin, "Sayın Genel Başkan'ımızın şayet gönlü benden yanaysa açık ve net olarak ifade ediyorum, bundan gurur ve onur duyarım." dedi.
 - Dövüp eşyalarını çaldıkları adamı çarşafla boğdular
14 saat 32 dakika önce

Her detayı dehşet! Dövüp eşyalarını çaldıkları adamı çarşafla boğarak öldürdüler

Afyonkarahisar’da 4 genç tarafından dövülüp yüzükleri ve parası gasp edildikten sonra çarşafla boğulan 51 yaşındaki adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 - İşte Bahçeli'nin yeni A takımı
14 saat 52 dakika önce

MHP'de yeni başkanlık divanı beli oldu! İşte Bahçeli'nin yeni A takımı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki MYK toplantısında, yeni başkanlık divanı belirlendi. Genel Sekreter İsmail Büyükataman, Teşkilat işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı ise Edip Semih Yalçın oldu.
 - Beyoğlu'ndaki kanlı terör saldırısı davasına erteleme
14 saat 56 dakika önce

Beyoğlu'ndaki kanlı terör saldırısı davasına erteleme

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısının devam eden davasında heyet, duruşmayı 26 Nisan Cuma gününe erteledi. Davanın karara bağlanması beklenirken savunması sorulan tutuklu sanık Albashır, söyleyecek bir şeyinin olmadığını belirtti. Tutuklu diğer sanıklar ise tahliyelerini talep etti. 
 - Bayraktar'dan duygusal paylaşım! 15 yıl sonra aynı yerde
15 saat 10 dakika önce

Selçuk Bayraktar'dan duygulandıran paylaşım! 15 yıl sonra aynı yerde

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar Hakkari ziyaretinin ardından bölgede çekildiği bir fotoğrafı paylaştı. Bayraktar 2009 yılında aynı yerde çekildiği fotoğrafını da yayınlayarak "Dün, bugün, yarın... Aynı yerdeyiz. 2009 / 2024" dedi.
 - Feci kaza! Anne ve oğlun son anları!
15 saat 15 dakika önce

Tokat'taki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı! Anne ve oğlunun son anları

Tokat'ta Ramazan Bayramı'nın birinci gününde meydana gelen ve iki kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının görüntüleri yayınlandı.
 - MSB'den Türkiye - ABD ortak eğitimiyle ilgili açıklama
15 saat 45 dakika önce

Bölgedeki gelişmelerle mi ilgili? MSB'den Türkiye - ABD ortak eğitimiyle ilgili açıklama

Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı ile ABD'ye ait kuvvetler ortak eğitim gerçekleştirecek. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Eğitimler, müttefik iki ülke arasında çok daha önce planlanmış olup bahse konu eğitimlerin son dönemde bölgemizde meydana gelen gelişmelerle bir ilgisi bulunmamaktadır.” denildi.
 - İşte felaketin asıl nedeni!
16 saat önce

29 kişi can vermişti... Beşiktaş'taki gece kulübü yangınının itfaiye raporu ortaya çıktı

Beşiktaş'ta 29 kişinin can verdiği gece kulübü yangınına ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanlığı Avrupa Yakası İtfaiye Şube Müdürlüğünce rapor hazırlandı. Raporda, "Elektrikli kaynak makinesinden çıkan kıvılcımların kolay yanıcı nitelikteki malzemeleri tutuşturmasıyla yangın olayının başladığı, hızla gelişerek çevresine yayıldığı gözlemlenmiştir" ifadeleri yer aldı.
 - Otobüsün arkasında yazanlar sürücüleri ikiye böldü
16 saat 15 dakika önce

Otobüsün arkasında yazanlar sürücüleri ikiye böldü: Şoför arkadaş Esra Erol'u canlandırıyor

TEM Otoyolu'nda bir otobüsün arkasındaki LED'li yazı trafiği tehlikeye soktu. Sürücünün bekarlığını dile getirdiği yazı için kimi sürücüler "Şoför arkadaş evlilik programı yapar gibi Esra Erol’u canlandırıyor. Diğer sürücüler otobüsün arkasındaki yazıyı okurken riske girecek" yorumunu yaparken kimisi ise meslektaşlarına destek verdi. 
Sona Git