Süper Lig'de perde açılıyor

Süper Lig'de perde açılıyor

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in açılış maçında Fenerbahçe ve Eskişehirspor Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak.

Hava sıcaklıkları nedeniyle saat 22:00'de oynanacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Fenerbahçe'de sezon açılışı öncesinde Gökhan Gönül'ün sakatlığı sürüyor. Caner Erkin de kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Son iki antrenmanın tamamında takımla çalışan Robin van Persie'nin ise kadroda yer alması bekleniyor. Ancak nbsp;henüz fizik olarak istenen seviyeye gelmeyen Hollandalı golcünün maça kulübede başlama ihtimali yüksek görünüyor.
Son antrenmanı kendi tesislerinde yaparak İstanbul yolculuğuna çıkan Eskişehirspor'da ise herhangi bir sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Michael Skibbe sezona puanla başlamanın önemi konusunda oyuncularında telkinde bulundu.
Bu sezon 37.000'den fazla kombine bilet satan Fenerbahçe maç günü bilet satışına devam edecek. Maç saatinde stadın büyük bölümünün dolu olması bekleniyor.


MUHTEMELER İLK 11'LER


FENERBAHÇE (4-4-2): Volkan, Şener, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Nani, Josef, M.Topal, Diego, Fernandao, Sow. nbsp;


ESKİŞEHİRSPOR (4-2-3-1): Boffin, Aytaç, Birol, Sezgin, Anıl, Causic, Alpaslan, Onur, Lawal, Muarrem, Emre Güral.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...