Artık çiçeği burnunda annelerin ve anne adaylarının yeni bir arkadaşı var!

Artık çiçeği burnunda annelerin ve anne adaylarının yeni bir arkadaşı var!

YAŞAM Haberleri

Dogum.co, anne ve anne adaylarının bu mükemmel yolculuklarına kimi zaman eşlik edip kimi zaman da yol göstericilik yapar.

Yeni nesil doğum rehberi sloganıyla yola çıkan dogum.co annelerin, anne adaylarının ve anne olmayı planlayan kadınların kafalarındaki tüm soru işaretlerinin cevaplarını kendi bünyesinde toplamayı başardı. Anne adaylarının ve annelerin, hamilelik öncesi, hamilelik ve doğum sonrası dönemlerini olabildiğince sağlıklı geçirmeleri için gerekli tüm teknik bilgilendirmeleri sağlamakta. Hamilelik ve anneliğin 9 ayın ötesinde bir süreç olduğu inancıyla işe anne adaylarını hamileliğe hazırlamaklabaşlayan dogum.co, anne adaylarını, keyifli olduğu kadar zorlayıcı olan hamilelik ve doğum aşamalarında da yalnız bırakmamakta. Dogum.co'nun bir diğer avantajı da kullanıcı dostu olup istenilen bilgiyi anne adaylarına ve annelere, onları yormadan veriyor olması. Hamilelik öncesi, hamilelik ve doğum sonrası dönem başarılı bir şekilde ayrılmış ve her biri kendi içinde beslenme, emzirme ve doğum yöntemleri gibi ilgili başlıklarla kategorize edilmiştir. Dogum.co anne ve anne adaylarının bu mükemmel yolculuklarına haftalık bültenleriyle kimi zaman eşlik edip kimi zaman da yol göstericilik yapar.

Annelerin ve anne adaylarının fiziksel sağlıklarını önemsediği kadar deneyimlerine ve duygularına da değer veren dogum.co, hanımların kendi deneyimlerini diğer anne ve anne adaylarıyla paylaşmasına imkan da sağlıyor. Herkesin annelik süreci birbirinden özel olsa da, nbsp;aynı süreci yaşayan nbsp; anne adaylarının birbirlerini en iyi şekilde anlayacağını düşünen dogum.co annelerin ve anne adaylarının birbirleriyle paylaşım içinde bulunmaları için bir platform görevi nbsp;görüyor.

Dogum.co, teknik bilgileri, tavsiyeleri ve kimi zaman nbsp;sizin yaşadıklarınızı dinleyen bir dost olarak annelerin ve anne adaylarının bu yolculuklarını birlikte yaşamaya nbsp; ve onların bu süreçte en yakın arkadaşı olmaya hazır.

Bu bir ilandır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...