Şehit ateşi Konya'ya düştü

Şehit ateşi Konya'ya düştü

GÜNDEM Haberleri

Yüksekova'da PKK terör örgütü üyeleriyle çıkan çatışmada, şehit düşen 3 askerden biri olan Astsubay Üst Çavuş Dursun'un baba evine ateş düştü

Doğanhisar Kaymakamı Mehmet Çamlıca ve beraberindeki heyet ilçenin Deştiğin Mahallesi'nde oturan aileye Astsubay Üst Çavuş Dursun Taştiken'in şehit olduğu haberini verdi. Manisa'da görevli olduğu ve geçici görevle Hakkari'ye gittiği öğrenilen evli ve 1 çocuk babası şehit Jandarma Astsubay Üst Çavuş Taştiken'in babası Ahmet ve annesi Rukiye Taştiken göz yaşlarına boğuldu. Şehidin 7 aylık hamile eşi Ayşe ve 2 yaşındaki oğlu Ahmet Taştiken'in ise Ankara'nın Sincan İlçesi'nde oturan ailesinin yanında oldukları öğrenildi. 3 kız kardeşi bulunan şehit Dursun Taştiken'in Ramazan Bayramı'ndan sonra ilçeye gelerek ailesini ziyaret ettiği ve hasret giderdiği öğrenildi.
OĞLUMA BİR ŞEYLER OLDUĞUNU HİSSETTİM nbsp;
Evde taziyeleri kabul eden ve oğluyla son olarak geçtiğimiz pazar günü cep telefonu ile görüştüğünü anlatan baba Ahmet Taştiken, "Pazar gününü bekleyemeden bugün yine cep telefonundan aradım, ama ulaşamadım. Haberlerde Hakkari'de çatışma olduğunu ve şehit askerlerin olduğunu gördüm. Oğlumda orada görev yapıyordu. Oğlumla ilgili bilgi alabilmek için İlçe Jandarmaya gitmek düşüncesiyle evden çıktım. Çarşıya indiğimde herkesin bir telaş içerisinde olduğunu gördüm. Ama bana kimse bir şey söylemedi. Kalabalık bir grubun araçlarla birlikte evime doğru gittiğini gördüm. Koşarak eve geldiğimde oğlumun şehit olduğu haberini aldım" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...