Hasret giderecek

Hasret giderecek

SPOR Haberleri

Bursaspor'a kilitlenen bordo-mavililer 4 sezondur ilk haftada hiç galip gelemedi

Trabzonspor bu akşam sahasında ağırlayacağı Bursaspor'u yenerek lige galibiyetle başlamak istiyor. Bordo-mavililer, 2008-09 sezonundan bu yana ilk kez ligin açılış maçını evinde oynayacağı karşılaşma, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 21.00'de başlayacak. Tolga Özkalfa'nın yöneteceği karşılaşmada bordo mavililer, alacağı galibiyetle uzun bir aradan sonra sezona 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyor. Ligin ilk haftasında son galibiyetini 2010-11 sezonunda alan Trabzonspor, daha sonraki yıllardaki sezonun 4 açılış maçından 3 beraberlik ve bir mağlubiyetle ayrıldı.
Mehmet Ekici yok
Bordo-mavililer, Bursaspor maçında en büyük hücum kozlarından biri olan Mehmet Ekici'den yoksun olacak. Ayağındaki ödem nedeniyle en az iki hafta daha sahalardan uzak kalması beklenen Mehmet Ekici'nin yerine Özer Hurmacı takımın hücum organizasyonunu yönetecek. Belindeki sakatlığı nedeniyle bu hafta fizik tedavi gören ve salonda çalışan kaleci Onur Kıvrak'ın durumu ise maç saatinde belli olacak. Onur'un tedaviye cevap vermesi ve forma giyecek duruma gelememesi halinde ise kaleyi yeni transfer Esteban Alvarado koruyacak. nbsp;
Taktik çalıştılar
Trabzonspor, sahasında Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Şota Arveladze yönetimindeki bordo-mavililer karşılaşmanın taktik çalışmasını yaptı.
Hasret giderecek


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...