Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taiz'de saldırı: 7 ölü

/ Kaynak: AA
Taiz'de saldırı: 7 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Taiz kentinde Husilerin sivil yerleşim bölgelerine attığı havan mermisi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye yükseldi.

Yemen'in Taiz kentinde Husilerin sivil yerleşim bölgelerine attığı havan mermisi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 7'ye yükseldiği bildirildi. Taiz kentindeki hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, Husilerin Taiz kentinin Usayfire semtindeki Es-Said Camisi, Muğteribin Caddesi ve Hürriyet Meydanı ile Cumhuriyet Mahallesine havan mermileriyle düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısı 7'ye yükseldi, biri çocuk biri kadın 17 kişi de yaralandı.
Kentteki hastane yetkilileri, dün yaptıkları açıklamada, Muğteribin semtine atılan havan mermisinin evlerine isabet etmesi sonucu yaşları 11-14 olan 4 çocuğun yaşamını yitirdiğini, saldırıda çok sayıda kişinin de yaralandığını belirtmişti.
Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon Mart ayında, Yemen'de yönetime bağlı birliklerle çatışan Husilerin ilerleyişini durdurmak için operasyon başlatmıştı.
Husiler ile yönetim yanlısı gruplar arasındaki çatışmalar çeşitli kentlerde sürüyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...